De JNF is springlevend en vol energie. Houd onze aankondigingen in de gaten. Wij verwelkomen iedereen graag bij onze toekomstige activiteiten.

Al onze activiteiten zijn gericht op het bijeenbrengen van partijen en organisaties die passen in de doelstelling. Hiervoor heeft het bestuur van JNF50PLUS in sinds 2019  meerdere seminars georganiseerd en conferenties bijgewoond. In 2021 en 2022 heeft JNF50PLUS bijeenkomsten georganiseerd gericht op het bevorderen van de politieke betrokkenheid van ouderen en in het bijzonder gericht op de situatie van ouderen in Europa. In 2023 hadden we een groter seminar in de vergaderzaal van de EK, met deelname vanuit Europa (AGE en IED), Brazilië, Hongarije en Nederland. Begin 2024 organiseerden wij in de aanloop naar de EP-verkiezingen, een bijeenkomst in Helmond met alle 50 EU-kandidaten namens 50PLUS, met bijdragen van de Vereniging van Gepensioneerden in het Buitenland (VBNGB), het oudere Vrouwen Netwerk NL (OVN/NL), AGE en IED.  Er werd aandacht gegeven aan het AGE-manifest, alsmede aan de problemen die in het buitenland wonende gepensioneerden ervaren. Het Manifest biedt duidelijke handvatten voor ouderen thema’s in Europese politiek.
Eind 2024 is een 2e bijeenkomst gepland met als onderwerp het concept van Leven lang leren c.a in relatie tot ouderen in de samenleving.